GroenLinks biedt bezoekers binnenstad gratis fietstaxiritje aan

De fractie van GroenLinks Enschede stapte vrijdagmiddag 29 augustus in de fietstaxi’s van Imagine! om in de binnenstad Enschedeërs een gratis ritje aan te bieden.

De fietstaxi’s van Imagine! rijden sinds afgelopen voorjaar over de Cultuurmijl. Op zaterdagen en koopzondagen kun je op de oude markt een fietstaxi nemen naar de Twentse Welle en weer terug.
Imagine! wil de fietstaxidienst uit gaan breiden en experimenteert daarom met fietstaxiritten in het gebied binnen de singels. GroenLinks is natuurlijk enthousiast over deze zeer schone manier van taxivervoer en bood daarom samen met Imagine! bezoekers van de binnenstad een gratis ritje aan.

De fractieleden hebben niet stil gestaan; er stapten voortdurend passagiers in, voor een rit van de oude markt naar het station, van het station naar een bruiloftsfeest in het Volkspark, of gewoon voor een rondje over het Van Heekplein. De vrolijk gekleurde fietstaxi’s trokken veel bekijksen de reacties waren erg positief. “Wat is Enschede toch een leuke stad,” merkte één van de passagiers op, die voor een dagje winkelen naar Enschede was gekomen.